HEM

Om oss

Våra hus

Läjpavägen 2

Mornäsvägen 22

Radhus nr 14 Myrflodammen

Granåsvägen Under nyproduktion

Sammilsvägen 37                      

Kvillvägen 18 B Gilleråsen

 Nyinkommet för säsongen 2013/2014

Trugavägen, Joängsslingan, Hundfjället

Hyresvillkor

Kontakta oss

Här finns husen (kartor)

Skipassbussens turlista

Tillägg på ordinarie tur från och med torsdag 17 januari 2013:

Bussen som trafikerar närområdena kring Tandådalen och Hundfjället får ytterligare ett stopp på tre av sina sju turer. Bussen kommer vid dessa tillfällen att gå upp till receptionen vid Myrflodammen och vända där vid följande klockslag:

  • 09.18
  • 16.18
  • 17.18

 

Mail till oss för förfrågningar mm

info@bjornide.se

 

 

Karta tilll längdåkningsspår i Tandådalen i anslutning till stugorna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka upp till

Våra hus

 

 

 

 

 

Våra hus i Tandådalen

Lite om Myrflodammen (där vi har 3 hus) 

Myflodammen är ett barnvänligt område i Tandådalen som ligger på Flatfjällets sydvästsluttning. Det finns ett antal längdåkningsspår som utgår från Myrflodammen. Till fjällanläggningarna tar ni er med bil eller med liftbussen (gratis vid uppvisande av liftkort). Det finns en liten teknik/pulkabacke inom området där nybörjare kan börja åka skidor eller där barnen och även vuxna efter dagens skidåkning i de stora backarna kan ägna sig åt lite pulkaåkning. 

Läjpavägen på Myrflodammen: Ett mycket trivsamt hus som var färdigställt till nyåret 2004/2005 Ett mycket trivsamt hus som har i princip allt du behöver för att få en hemtrevlig vecka i Sälen.

Huset har fyra sovrum. På bottenplanet finns ett rum med dubbelsäng, ett rum med en så kallad kärlekssäng (2+1 bädd), ett rum med våningssäng. På loftet finns ett rum med två stycken dubbelsängar. Huset har totalt 11 bäddar.

I storstugan finns hörnsoffa och tv med parabol (Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys med ismaskin, kaffebryggare, våffeljärn m.m. Ett badrum med dusch, toalett och torkskåp och bastu. Det finns även en separat toalett. Skotork i hallen. På loftet finns en tv hörna med tv och cd-spelare för dina eller barnens filmer. Motorvärmaruttag finns (skarvsladd kan behövas minst 5 m eller mer).

Rökfritt men husdjur är välkomna.

 

Mornäsvägen 22 på Myrflodammen: Ett hus som är färdigställt till säsongen 2001/2002. Är ett mycket populärt hus för barnfamiljer. Huset ligger lite högre med utsikt mot kalfjället och Norge.

Detta hus har tre sovrum. Ett rum med dubbelsäng, ett rum med en så kallad kärlekssäng (2+1 bädd) och ett rum med en våningssäng. Det finns också ett öppet loft med två 90 sängar. Huset har totalt 9 bäddar. I storstugan finns hörnsoffa med tv och parabol (Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys, Kaffebryggare, våffeljärn m.m. Mycket välutrustat. Badrum med dusch, toalett och bastu. Skotork och torkskåp i hallen. Motorvärmaruttag finns på altanen/balkongen (skottas ej) skarvsladd behöver tas med på minst 5 meter. 

Rökfritt men är husdjur välkomna

Radhus Nr 14 Myrflodammen

Mycket trevligt enplans radhus/lägenhet med 3 sovrum.
Ett sovrum med dubbelsäng ett sovrum s.k. kärlekssäng våningssäng med bredare under bädd (130/90 cm). Ett sovrum med våningssäng (90 cm). Totalt 6 + 1 bädd.
Storstuga med soffhörna och kabeltv (ComHems kabeltv utbud) och matbord för 8 personer.
Köksdel med diskmaskin, spis med ugn, mikro, kyl 136 l/frys 42 l, wc/dusch, torkskåp, skidförråd och motorvärmaruttag (skarvsladd kan behövas ca 5 meter helst lite längre. Snövallarna kan bli höga.). 

Altan i syd-väst läge (skottas ej)

Rökfritt men husdjur är välkommna.

Nära till både längdåkningsspår och liftbuss och liten teknikbacke/pulkabacke. Teknikbackens lift är gratis då husägaren betalat för backen. Sköts av utbildade föräldrar. Anslag vid backen vem som är utgildningsansvarig för respektive vecka. Utbildningen tar ca 45 minuter. Se anslag vid backen för mer information. 

Granåsvägen, Tandåliden vid Gilleråsen i Tandådalen

Ny produktion pågår! Planerad klar under säsongen 2014/2015

Granåsvägen 7 är under uppförande och denna bild är under tagen under produktion. Huset planeras vara klart under säsongen 2014/2015.

Kommer att bli en stor parstuga på totalt 300 kvm. Sutteräng med mellanplan och loft. 150 kvm per lägenhet.

Mycket nära längdåkningsspår och ca 13 minuters gångpromenad in till anläggningen i Tandådalen.

Ingång i sutterängplanet med hall och trapp upp till mellanplanet. I sutterängvåningen två sovrum samt ett sällskapsutrymme, badrum med dusch, duohandfat, WC och bastu.

Mellanvåning. Storstuga med soffhörna och köksdel. Ett sovrum med våningssäng. Badrum med dusch, handfat och WC.  

Loft med två sovrum och en liten koja för barnen.

Rökfritt!

Nära till både längdåkningsspår och liftbuss och gångavstånd, ca 800 m till Tandådalens Fjällhotell.

 

Sammilsvägen vid Gilleråsen i Tandådalen

En modern och rymlig stuga (120 kvm) med 2 sovrum och ett öppet loft. Huset var färdigställt till säsongen 2005/2006 och är välutrustat. 

Ett sovrum med dubbelsäng. Ett sovrum med en s.k. kärlekssäng (våningssäng där den undre sängen är 120 cm bred) och en utdragbar säng/binge.

Öppet loft med 2 sängar med 2 utdragbara sängar/bingar.

 

Storstuga med köksavdelning och braskamin. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, perkulator, brödrost. Tv med parabol (Canal Digitals familjepaket) Tv med Dvd på loftet.   

 

Badrum med toalett, dusch, bastu samt separat toalett med handfat.

Torkskåp och skotork i hallen.

Huset har även centraldammsugare och motorvärmaruttag (skarvsladd kan behövas minst 5 m, fler bilar eller mycket snö = längre avstånd) och altan i söderläge (skottas ej).

Rök- och husdjursfritt.

 

Trugavägen 8 A                                  

Joängsslingan bortanför Hundfjället

Fristående hus på en stickväg från Joängslingan. Nyproduktion i ett äldre stugområde.  Hyrdes ut för första gången under säsongen 2013/2014.

Har alla bekvämligheter för ett bekvämt boende under er vistelse. Tre sovrum med 5+2 bäddar. Två badrum med dusch wc och handfat. Ett badrum har även bastu och torkskåp. Braskamin i storstugan där även matplats finns som rymmer 6-8 personer samt soffhörna. Har även varmluftsugn hällspisen nyproduktipn, micro och diskmaskin side-by-side kyl och frys med ismaskin. Fullt utrustat med porslin och glas mm. Våffeljärn,kaffebryggare och vattenkokare. Tv med Canaldigitals familjepaket samt dvd. Sällskapsrum i källarplanet med fotbolls- och hokeyspel och andra spel, samt coler för läsk eller öl. Motorvärmar uttag finns, förlängningskabel minst 5 meter helst mer.   

 

Björnidets Stuguthyrning i Sälen © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use • Mail info@bjornide.se