Vara hus

Myflodammen är ett barnvänligt område i Tandådalen som ligger på Flatfjällets sydvästsluttning. Det finns ett antal längdåkningsspår som utgår från Myrflodammen. Till fjällanläggningarna tar ni er med bil eller med liftbussen (gratis vid uppvisande av liftkort). 


Skoterled finns från området 

Läjpavägen på Myrflodammen: Ett mycket trivsamt hus som var färdigställt till nyåret 2004/2005 Ett mycket trivsamt hus som har i princip allt du behöver för att få en hemtrevlig vecka i Sälen.

Huset har fyra sovrum. På bottenplanet finns ett rum med dubbelsäng 180 cm, ett rum med en dubbelsäng 160 cm, ett rum med våningssäng. På loftet finns ett rum med två stycken dubbelsängar. Huset har totalt 11 bäddar.


I storstugan finns hörnsoffa och tv med parabol (Allentes/Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys med ismaskin, kaffebryggare, våffeljärn m.m. Ett badrum med dusch, toalett och torkskåp och bastu. Det finns även en separat toalett. Skotork i hallen. På loftet finns en tv hörna med tv och cd-spelare för dina eller barnens filmer. Motorvärmaruttag finns (skarvsladd kan behövas minst 5 m eller mer).


Rökfritt men husdjur är välkomna.

Mornäsvägen 22 på Myrflodammen: Ett hus som är färdigställt till säsongen 2001/2002. Är ett mycket populärt hus för barnfamiljer. Huset ligger lite högre med utsikt mot kalfjället och Norge.

Detta hus har tre sovrum. Ett rum med dubbelsäng, ett rum med en så kallad kärlekssäng (2+1 bädd) och ett rum med en våningssäng. Det finns också ett öppet loft med två 90 sängar. Huset har totalt 9 bäddar. I storstugan finns hörnsoffa med tv och parabol (Allentes/Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys, Kaffebryggare, våffeljärn m.m. Mycket välutrustat. Badrum med dusch, toalett och bastu. Skotork och torkskåp i hallen. Motorvärmaruttag finns på altanen/balkongen (skottas ej) skarvsladd behöver tas med på minst 5 meter. 


Rökfritt men är husdjur välkomna

Granåsvägen 7 är klart för uthyrning! Bilden är under tagen under produktion. Huset är färdigställt till säsongen 2015/2016.


Är en stor parstuga på totalt 300 kvm. Sutteräng med mellanplan och loft. 150 kvm per lägenhet. 


Mycket nära längdåkningsspår och ca 13 minuters gångpromenad in till anläggningen i Tandådalen.


Ingång i sutterängplanet med hall och trapp upp till mellanplanet. I sutterängvåningen två sovrum med 160 cm breda kontinentalsängar,ett sällskapsutrymme med soffa samt ett badrum med dusch, duohandfat, WC och bastu.


Mellanvåning. Storstuga med soffhörna och köksdel. Ett sovrum med 120 cm bred säng. Badrum med dusch, handfat och WC.  


Loft med två sovrum med 180 cm respektive 140 cm breda kontinentalsängar.


Rökfritt!


Nära till både längdåkningsspår och liftbuss och gångavstånd, ca 800 m till Tandådalens Fjällhotell.Trugavägen 8 A                                  

Joängsslingan bortanför Hundfjället


Fristående hus på en stickväg från Joängslingan. Nyproduktion i ett äldre stugområde.  Hyrdes ut för första gången under säsongen 2013/2014.

Har alla bekvämligheter för ett bekvämt boende under er vistelse. Tre sovrum med 5+2 bäddar. Två badrum med dusch wc och handfat. Ett badrum har även bastu och torkskåp. Braskamin i storstugan där även matplats finns som rymmer 6-8 personer samt soffhörna. Har även varmluftsugn hällspisen nyproduktipn, micro och diskmaskin side-by-side kyl och frys med ismaskin. Fullt utrustat med porslin och glas mm. Våffeljärn,kaffebryggare och vattenkokare. Tv med Canaldigitals familjepaket samt dvd. Sällskapsrum i källarplanet med hokeyspel och andra spel. Motorvärmar uttag finns, förlängningskabel minst 5 meter helst mer.