Vara hus

Myflodammen är ett barnvänligt område i Tandådalen som ligger på Flatfjällets sydvästsluttning. Det finns ett antal längdåkningsspår som utgår från Myrflodammen. Till fjällanläggningarna tar ni er med bil eller med liftbussen (gratis vid uppvisande av liftkort). Det finns en liten teknik/pulkabacke inom området där nybörjare kan börja åka skidor eller där barnen och även vuxna efter dagens skidåkning i de stora backarna kan ägna sig åt lite pulkaåkning. 

Vår

mail adress


info@bjornide.se


Våra telefonnummer

070-719 81 37


070-488 88 06 Har emellanåt svårt att svara.


Skidspår Myrflodammen - Gilleråsen - Orrliden


   Länk!

Skidspår | Stornärfjällets Samfällighetsförening (stornarfjallet.se)


Läjpavägen på Myrflodammen: Ett mycket trivsamt hus som var färdigställt till nyåret 2004/2005 Ett mycket trivsamt hus som har i princip allt du behöver för att få en hemtrevlig vecka i Sälen.

uset har fyra sovrum. På bottenplanet finns ett rum med dubbelsäng, ett rum med en så kallad kärlekssäng (2+1 bädd), ett rum med våningssäng. På loftet finns ett rum med två stycken dubbelsängar. Huset har totalt 11 bäddar.


I storstugan finns hörnsoffa och tv med parabol (Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys med ismaskin, kaffebryggare, våffeljärn m.m. Ett badrum med dusch, toalett och torkskåp och bastu. Det finns även en separat toalett. Skotork i hallen. På loftet finns en tv hörna med tv och cd-spelare för dina eller barnens filmer. Motorvärmaruttag finns (skarvsladd kan behövas minst 5 m eller mer).


Rökfritt men husdjur är välkomna.

Mornäsvägen 22 på Myrflodammen: Ett hus som är färdigställt till säsongen 2001/2002. Är ett mycket populärt hus för barnfamiljer. Huset ligger lite högre med utsikt mot kalfjället och Norge.

Detta hus har tre sovrum. Ett rum med dubbelsäng, ett rum med en så kallad kärlekssäng (2+1 bädd) och ett rum med en våningssäng. Det finns också ett öppet loft med två 90 sängar. Huset har totalt 9 bäddar. I storstugan finns hörnsoffa med tv och parabol (Canal Digitals familjepaket) braskamin och matplats. Köksdelen har diskmaskin, varmluftsugn, spishäll, mikro, kyl/frys, Kaffebryggare, våffeljärn m.m. Mycket välutrustat. Badrum med dusch, toalett och bastu. Skotork och torkskåp i hallen. Motorvärmaruttag finns på altanen/balkongen (skottas ej) skarvsladd behöver tas med på minst 5 meter. 


Rökfritt men är husdjur välkomna

Mycket trevligt enplans radhus/lägenhet med 3 sovrum.

Ett sovrum med dubbelsäng ett sovrum s.k. kärlekssäng våningssäng med bredare under bädd (130/90 cm). Ett sovrum med våningssäng (90 cm). Totalt 6 + 1 bädd.

Storstuga med soffhörna och kabeltv (ComHems kabeltv utbud) och matbord för 8 personer.

Köksdel med diskmaskin, spis med ugn, mikro, kyl 136 l/frys 42 l, wc/dusch, torkskåp, skidförråd och motorvärmaruttag (skarvsladd kan behövas ca 5 meter helst lite längre. Snövallarna kan bli höga.).


Altan i syd-väst läge (skottas ej) 


Rökfritt men husdjur är välkommna.


Nära till både längdåkningsspår och liftbuss och liten teknikbacke/pulkabacke. Teknikbackens lift är gratis då husägaren betalat för backen. Sköts av utbildade föräldrar. Anslag vid backen vem som är utgildningsansvarig för respektive vecka. Utbildningen tar ca 45 minuter. Se anslag vid backen för mer information. 

Granåsvägen 7 är klart för uthyrning! Bilden är under tagen under produktion. Huset är färdigställt till säsongen 2015/2016.


Är en stor parstuga på totalt 300 kvm. Sutteräng med mellanplan och loft. 150 kvm per lägenhet. Det är bara A-sidan (vänstra) som hyrs ut.


Mycket nära längdåkningsspår och ca 13 minuters gångpromenad in till anläggningen i Tandådalen.


Ingång i sutterängplanet med hall och trapp upp till mellanplanet. I sutterängvåningen två sovrum med 160 cm breda kontinentalsängar,ett sällskapsutrymme med soffa samt ett badrum med dusch, duohandfat, WC och bastu.


Mellanvåning. Storstuga med soffhörna och köksdel. Ett sovrum med 120 cm bred säng. Badrum med dusch, handfat och WC.  


Loft med två sovrum med 180 cm respektive 140 cm breda kontinentalsängar.


Rökfritt!


Nära till både längdåkningsspår och liftbuss och gångavstånd, ca 800 m till Tandådalens Fjällhotell.En modern och rymlig stuga (120 kvm) med 2 sovrum och ett öppet loft. Huset var färdigställt till säsongen 2005/2006 och är välutrustat. 

Ett sovrum med dubbelsäng. Ett sovrum med en s.k. kärlekssäng (våningssäng där den undre sängen är 120 cm bred) och en utdragbar säng/binge.

Öppet loft med 2 sängar med 2 utdragbara sängar/bingar.


Storstuga med köksavdelning och braskamin. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, perkulator, brödrost. Tv med parabol (Canal Digitals familjepaket) Tv med Dvd på loftet. 


Badrum med toalett, dusch, bastu samt separat toalett med handfat.

Torkskåp och skotork i hallen.

Huset har även centraldammsugare och motorvärmaruttag (skarvsladd kan behövas minst 5 m, fler bilar eller mycket snö = längre avstånd) och altan i söderläge (skottas ej).


Rök- och husdjursfritt.

  

Trugavägen 8 A                                  

Joängsslingan bortanför Hundfjället


Fristående hus på en stickväg från Joängslingan. Nyproduktion i ett äldre stugområde.  Hyrdes ut för första gången under säsongen 2013/2014.

Har alla bekvämligheter för ett bekvämt boende under er vistelse. Tre sovrum med 5+2 bäddar. Två badrum med dusch wc och handfat. Ett badrum har även bastu och torkskåp. Braskamin i storstugan där även matplats finns som rymmer 6-8 personer samt soffhörna. Har även varmluftsugn hällspisen nyproduktipn, micro och diskmaskin side-by-side kyl och frys med ismaskin. Fullt utrustat med porslin och glas mm. Våffeljärn,kaffebryggare och vattenkokare. Tv med Canaldigitals familjepaket samt dvd. Sällskapsrum i källarplanet med hokeyspel och andra spel. Motorvärmar uttag finns, förlängningskabel minst 5 meter helst mer.